...if my souls needs to shed some tears, then let them flow...

Supernatural

20. ledna 2008 v 16:00 | Ettie |  Supernatural



A všetko sa začalo jednej temnej noci(no,možno to až taká temná noc nebola:)) ).
Písal sa 2. november 1983. Táto udalosť si vyžiada život Mary Winchester (Samantha Smith), matky dvoch synov Sama a Deana. Jej smrť je plná tajomstiev a nezodpovedaných otázok. O 22. rokov neskôr sa cesty bratov uberajú iným smerom. Mladší Sam (Jared Padalecki) sa pripravuje na štúdium práva na vysokej škole a naplno sa venuje svojej priateľke Jessice (Adrianne Palicki). Starší Dean (Jensen Ackles) žije naďalej s otcom, ktorý sa jedného dňa vyberie na lov a už sa nevráti. Zúfalý Dean sa preto rozhodne navštíviť Sama a požiada ho o pomoc pri hľadaní. Sam sa spočiatku zdráha, pretože honby za zlom nepatria medzi jeho obľúbené koníčky. Jeho názor sa však zmení, potom čo jeho priateľku Jessicu postihne rovnaký osud ako mamu. Spolu s bratom sa vyberajú naprieč Amerikou otca nájsť a zároveň zničiť všetko zlé, čo im príde do cesty....

Dean & Sam Winchestrovi....

Jared Padalecki(Sam Winchester)



Jared Tristan Padalecki sa narodil 19. júla 1982 v San Atoniu (Texas).
Filmografia:

Filmy:

The Christmas Cottage (2007) .... Thomas Kinkade
Cry Wolf (2005) ... Tom
House of Wax (2005) ... Wade
Flight of the Phoenix (2004) ... Davis
New York Minute (2004) ... Trey Lipton
Cheaper by the Dozen (2003) ... Bully
A Ring of Endless Light (2002) (TV) ... Zach
A Little Inside (2001) ... Matt Nelson
Close to Home (2001) (TV) ... ??
Silent Witness (2000) (TV) ... Sam

Seriály:

Supernatural (2005-2008) ... Sam Winchester
Gilmore Girls (2000-2004) ... Dean Forester
Young MacGyver (2003) ... Clay MacGyver
ER (January 4, 2001) ... Paul Harris

Jensen Ackles(Dean Winchester)




Jensen Ross Ackles sa narodil 1. marca 1978 v Dallase(Texas)

Filmografia:

Filmy:

Ten Inch Hero (2007) ... Priestly
Devour (2005) .... Jake Gray
The Plight of Clownana (2004) .... Jensen

Seriály:

Supernatural (2005-2008) .... Dean Winchester
Smallville (2004-2005) .... Jason Teague
Still Life (2003-2004).....Max Morgan
Dawson's Creek (2003)..... C.J.
Dark Angel (2001-2002) .... Alec
Blonde (2001) .... Eddie G
Days of Our Lives (1997-2000) .... Eric Roman Brady
Cybill (1997) .... David
Sweet Valley High (1996)....Brad
Mr. Rhodes (1996) .... Malcolm
prevzaté z: http://www.supernatural.cinemaview.sk/

Pár liniek k SP:
supernatural sk
supernatural cz
supernatural.warnerbros.com
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Haník Haník | Web | 20. ledna 2008 v 16:01 | Reagovat

http://breznousek.blog.cz/0801/4-kolo-sonb#komentare - Jsem tam jako Haník, prosím hlásni pro mě! Až budeš někdy potřebovat hlasovat, tak mi napiš na blog a já pro tebe hlásnu, díky!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama